Janka Draškovića 47, 10290 Zaprešić

Radno vrijeme

Pon–Pet: 09–17h / Sub: 09-13h

Nazovite nas

+385 91 7631 626

Formular za naručivanje servisa


  No Products in the cart

  Janka Draškovića 47, 10290 Zaprešić

  O nama

  Vizija i misija

  Misija:

  Želimo našim korisnicima pružiti brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bi im postali prvi izbor u slučaju izazova s tehničkom opremom, uz istovremenu brigu o zaštiti okoliša i očuvanju prirodnih resursa.

  Vizija:

  Postati prvi lokalni “all In one “ pružatelj postprodajnih usluga, u segmentu informatičke opreme i potrošačke elektronike, zasnovanih na načelima poslovne izvrsnosti i ekološke održivosti.

  Benefiti za korisnike naših usluga

  • Nudimo besplatnu uslugu Pickup and Return (preuzimanje, transport, servis i povrat korisniku)!
  • Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti nam svoje uređaje u servis, nudimo uslugu besplatnog preuzimanja uređaja na Vašoj lokaciji (Zaprešić s okolicom i zapadni dio grada Zagreba ) i povratak na Vašu kućnu adresu nakon popravka.
  • Mogućnost beskontaktnog plaćanja bankovnim karticama (MASTERCARD, MAESTRO i VISA) na lokaciji korisnika i u servisu
  • Zamjenski TV uređaj za vrijeme popravka korisnikovog uređaja
  • Ukoliko je popravak Vašeg uređaja neisplativ zbog cijene ili nedostupnosti rezervnih dijelova, ponudit ćemo Vam novi uređaj te ćemo mu cijenu umanjiti za dogovorenu naknadu koju ćemo Vam ponuditi za Vaš stari uređaj koji ćemo ekološki zbrinuti
  • Popravak svih uređaja na jednom mjestu
  serviserko j.d.o.o. - Multiservis za popravak potrošačke elektronike

  Suradnja, partnerstvo

  Otvoreni smo za različite vrste suradnje i partnerstva, posebno s tvrtkama i organizacijama čije su usluge i proizvodi komplementarne našima. Iskoristite naše iskustvo, resurse, tehničku opremu i znanje.

  Naše prednosti

  Brza i kvalitetna usluga
  Našim korisnicima pružamo brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo im postali prvi izbor u slučaju izazova s tehničkom opremom.
  Naše jamstvo
  U servisu  stojimo iza svojeg rada i imamo najkvalificiranije majstore. Zato Vam pružamo 6 mjeseci garancije na dijelove koje ugrađujemo u Vaše uređaje.
  “Pickup and Return“ usluga
  Ukoliko niste u mogućnosti sami dostaviti svo uređaj u servis, mi ćemo ga besplatno preuzeti na Vašoj lokaciji (Zaprešić s okolicom i zapadni dio grada Zagreba) te nakon popravka vratiti na Vašu adresu.

  Iskustva klijenata

  Trebate brzu i pouzdanu uslugu popravka?

  Formular za naručivanje servisa