Janka Draškovića 47, 10290 Zaprešić

Radno vrijeme

Pon–Pet: 09–17h / Sub: 09-13h

Nazovite nas

+385 91 7631 626

Formular za naručivanje servisa


  No Products in the cart

  Janka Draškovića 47, 10290 Zaprešić

  Politika privatnosti

  Tko smo mi?

  Tvrtka: Serviserko jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za servis kućanskih aparata, Serviserko j.d.o.o.
  Sjedište/adresa: Zaprešić (Grad Zaprešić),  Ulica Janka Draškovića 47
  Temeljni kapital: 100,00 kuna uplaćen u cijelosti
  Pretežita djelatnost: 95.21 Popravak elektroničkih uređaja za široku potrošnju
  Osnivači/članovi društva: Krunoslav Maršić, OIB: 03622144550, Zaprešić, Ulica Janka Draškovića 47, direktor, zastupa samostalno i neograničeno
  Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
  MBS: 081354384
  OIB: 55288531362
  EUID: HRSR.081354384

  Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

  Osobni podaci nisu samo kreirani od korisničke interakcije s vašom web-stranicom. Osobni podaci su također generirani iz tehničkih procesa kao što su kontakt forme, komentari, kolačići, analitika i ugrađeni sadržaji trećih strana.

  Kontakt forme

  Kontakt formu sa osobnim podacima koristimo isključivo za naručivanje servisa i kako bismo dogovorili popravak.

  Kolačići

  Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

  Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

  Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

  Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

  Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

  Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

  Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

  Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

  Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

  Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

  Koja prava imate nad svojim podacima?

  Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

  Gdje šaljemo vaše podatke?

  Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.